Schade opleggers Krone

Schade oplegger Krone   2016/10
exportprijs
€ 4.350

Krone

1ste toelating: 20162016
Schade oplegger Krone  TKS Kuhlkoffer Carrier Vector HE19 3-Asser 2023/7

Krone

TKS Kuhlkoffer Carrier Vector HE19 3-Asser

€ 20.950
1ste toelating: 20232023
Schade oplegger Krone  TKS Vector 1950 Cool liner Duoplex Steel Lift-As 2016/6
exportprijs
€ 17.848

Krone

TKS Vector 1950 Cool liner Duoplex Steel Lift-As

€ 14.750
1ste toelating: 20162016

Krone Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Krone Schade opleggers. Een Krone Schade oplegger stelt u in staat om een Krone te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Krone Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Krone Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Krone Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Krone schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Krone schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Krone. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Krone demontage auto’s en gebruikte Krone onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Krone demontage auto’s en gebruikte Krone onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Krone Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Krone schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden