Schade opleggers LAG

Schade oplegger LAG  O-3-TI A3 3-Assige Kippsilo 61m3 2013/4

LAG

O-3-TI A3 3-Assige Kippsilo 61m3

€ 9.150
1ste toelating: 20132013
Schade oplegger LAG  O-3-TI A3 3-Assige Kippsilo Powerpack 63m3 Alcoa 2013/10

LAG

O-3-TI A3 3-Assige Kippsilo Powerpack 63m3 Alcoa

€ 10.750
1ste toelating: 20132013

LAG Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende LAG Schade opleggers. Een LAG Schade oplegger stelt u in staat om een LAG te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad LAG Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

LAG Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale LAG Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een LAG schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende LAG schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende LAG. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

LAG demontage auto’s en gebruikte LAG onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan LAG demontage auto’s en gebruikte LAG onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw LAG Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een LAG schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden