Schade opleggers Schmitz

Schade oplegger Schmitz  Tijhof Autotransporter Bak  voor 5 autos 2007/1

Schmitz

Tijhof Autotransporter Bak voor 5 autos

€ 1.300
1ste toelating: 20072007
Schade oplegger Schmitz Cargobull Sko10 2001/1
exportprijs
€ 800

Schmitz Cargobull

Sko10

€ 800
1ste toelating: 20012001

Schmitz Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Schmitz Schade opleggers. Een Schmitz Schade oplegger stelt u in staat om een Schmitz te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Schmitz Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Schmitz Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Schmitz Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Schmitz schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Schmitz schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Schmitz. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Schmitz demontage auto’s en gebruikte Schmitz onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Schmitz demontage auto’s en gebruikte Schmitz onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Schmitz Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Schmitz schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden