Schade opleggers Schmitz Cargobull

Schade oplegger Schmitz Cargobull  SCB*S3B Gesloten Bak 3-Asser BY 2017 2017/12
nieuw

Schmitz Cargobull

SCB*S3B Gesloten Bak 3-Asser BY 2017

€ 3.250
1ste toelating: 20172017
Schade oplegger Schmitz Cargobull  SCB*S3T 3-Asser Huifzeil BY 2014 2014/8
nieuw

Schmitz Cargobull

SCB*S3T 3-Asser Huifzeil BY 2014

€ 4.950
1ste toelating: 20142014
Schade oplegger Schmitz Cargobull  SCB*S3B Kuhler Carrier Transicold By 2013 3-Asser 2013/9

Schmitz Cargobull

SCB*S3B Kuhler Carrier Transicold By 2013 3-Asser

€ 6.950
1ste toelating: 20132013

Schmitz Cargobull Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Schmitz Cargobull Schade opleggers. Een Schmitz Cargobull Schade oplegger stelt u in staat om een Schmitz Cargobull te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Schmitz Cargobull Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Schmitz Cargobull Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Schmitz Cargobull Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Schmitz Cargobull schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Schmitz Cargobull schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Schmitz Cargobull. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Schmitz Cargobull demontage auto’s en gebruikte Schmitz Cargobull onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Schmitz Cargobull demontage auto’s en gebruikte Schmitz Cargobull onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Schmitz Cargobull Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Schmitz Cargobull schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden