Schade opleggers Van Eck

Schade oplegger Van Eck  CITYTRAILER KOELTRAILER 1999/12
exportprijs
€ 3.650

Van Eck

CITYTRAILER KOELTRAILER

€ 3.650
1ste toelating: 19991999
tellerstand: 11

Van Eck Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Van Eck Schade opleggers. Een Van Eck Schade oplegger stelt u in staat om een Van Eck te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Van Eck Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Van Eck Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Van Eck Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Van Eck schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Van Eck schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Van Eck. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Van Eck demontage auto’s en gebruikte Van Eck onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Van Eck demontage auto’s en gebruikte Van Eck onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Van Eck Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Van Eck schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden