Schade scooters AGM

Schade scooter AGM  Partij 3 scooters 2016/1
nieuw

AGM

Partij 3 scooters

€ 250
1ste toelating: 20162016
Schade scooter AGM  Veterano 2018/11

AGM

Veterano

€ 475
1ste toelating: 20182018
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 14.90514.905
Schade scooter AGM  VX50 Snorscooter 2021/9

AGM

VX50 Snorscooter

€ 850
1ste toelating: 20212021
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 9.5559.555
Schade scooter AGM  Swan Snor 2016/4

AGM

Swan Snor

€ 395
1ste toelating: 20162016
tellerstand: 20.78920.789

AGM Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende AGM Schade scooters. Een AGM Schade scooter stelt u in staat om een AGM te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad AGM Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

AGM Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale AGM Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een AGM schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende AGM schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende AGM. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

AGM demontage auto’s en gebruikte AGM onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan AGM demontage auto’s en gebruikte AGM onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw AGM Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een AGM schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden