Schade scooters AGM

Schade scooter AGM  VX 50 25KM 2019/8

AGM

VX 50 25KM

€ 295
1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 10.57810.578

AGM Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende AGM Schade scooters. Een AGM Schade scooter stelt u in staat om een AGM te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad AGM Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

AGM Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale AGM Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een AGM schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende AGM schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende AGM. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

AGM demontage auto’s en gebruikte AGM onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan AGM demontage auto’s en gebruikte AGM onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw AGM Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een AGM schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden