Schade scooters BTC

Schade scooter BTC  riva 2019/1

BTC

riva

€ 350
1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 38.00038.000

BTC Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende BTC Schade scooters. Een BTC Schade scooter stelt u in staat om een BTC te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad BTC Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

BTC Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale BTC Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een BTC schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende BTC schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende BTC. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

BTC demontage auto’s en gebruikte BTC onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan BTC demontage auto’s en gebruikte BTC onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw BTC Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een BTC schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden