Schade scooters E-max

Schade scooter E-max  ORCAL V28 2021/8
exportprijs
€ 1.600

E-max

ORCAL V28

1ste toelating: 20212021
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 500500

E-max Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende E-max Schade scooters. Een E-max Schade scooter stelt u in staat om een E-max te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad E-max Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

E-max Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale E-max Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een E-max schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende E-max schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende E-max. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

E-max demontage auto’s en gebruikte E-max onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan E-max demontage auto’s en gebruikte E-max onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw E-max Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een E-max schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden