Schade scooters Gilera

Schade scooter Gilera  M61  500cc  30kw 2007/9

Gilera

M61 500cc 30kw

€ 2.620
1ste toelating: 20072007
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 31.14231.142

Gilera Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Gilera Schade scooters. Een Gilera Schade scooter stelt u in staat om een Gilera te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Gilera Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Gilera Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Gilera Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Gilera schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Gilera schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Gilera. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Gilera demontage auto’s en gebruikte Gilera onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Gilera demontage auto’s en gebruikte Gilera onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Gilera Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Gilera schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden