Schade scooters GTS

Schade scooter GTS  Vici 7115 km! 2019/8

GTS

Vici 7115 km!

€ 295
1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 7.1157.115

GTS Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende GTS Schade scooters. Een GTS Schade scooter stelt u in staat om een GTS te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad GTS Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

GTS Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale GTS Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een GTS schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende GTS schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende GTS. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

GTS demontage auto’s en gebruikte GTS onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan GTS demontage auto’s en gebruikte GTS onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw GTS Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een GTS schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden