Schade scooters Italjet

Schade scooter Italjet  Formula 50 L.C. 2005/8

Italjet

Formula 50 L.C.

€ 895
1ste toelating: 20052005
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 12.92412.924

Italjet Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Italjet Schade scooters. Een Italjet Schade scooter stelt u in staat om een Italjet te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Italjet Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Italjet Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Italjet Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Italjet schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Italjet schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Italjet. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Italjet demontage auto’s en gebruikte Italjet onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Italjet demontage auto’s en gebruikte Italjet onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Italjet Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Italjet schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden