Schade scooters IVA

Schade scooter IVA  Bromscooter Jet BJ 2020 11409 KM 2020/6

IVA

Bromscooter Jet BJ 2020 11409 KM

€ 150
1ste toelating: 20202020
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 11.40911.409
Schade scooter IVA  Venti Snorscooter 2017/12

IVA

Venti Snorscooter

€ 150
1ste toelating: 20172017
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 5.2055.205
Schade scooter IVA  IMF 50 RAVEN 2021/8
exportprijs
€ 250

IVA

IMF 50 RAVEN

1ste toelating: 20212021
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 6.7276.727

IVA Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende IVA Schade scooters. Een IVA Schade scooter stelt u in staat om een IVA te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad IVA Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

IVA Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale IVA Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een IVA schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende IVA schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende IVA. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

IVA demontage auto’s en gebruikte IVA onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan IVA demontage auto’s en gebruikte IVA onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw IVA Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een IVA schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden