Schade scooters Mash

Schade scooter Mash  X-Ride  45KM 2022/10

Mash

X-Ride 45KM

€ 795
1ste toelating: 20222022
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 5.5005.500

Mash Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Mash Schade scooters. Een Mash Schade scooter stelt u in staat om een Mash te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Mash Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Mash Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Mash Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Mash schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Mash schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Mash. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Mash demontage auto’s en gebruikte Mash onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Mash demontage auto’s en gebruikte Mash onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Mash Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Mash schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden