Schade scooters Puch

Schade scooter Puch  maxi 25 city klassieke snorbromfiets in zeer goede staat 1986/6

Puch

maxi 25 city klassieke snorbromfiets in zeer goede staat

€ 800
1ste toelating: 19861986
brandstof: benzinebenzine

Puch Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Puch Schade scooters. Een Puch Schade scooter stelt u in staat om een Puch te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Puch Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Puch Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Puch Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Puch schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Puch schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Puch. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Puch demontage auto’s en gebruikte Puch onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Puch demontage auto’s en gebruikte Puch onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Puch Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Puch schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden