Schade scooters Rieju

Schade scooter Rieju  bye bike 460KM 2020/8

Rieju

bye bike 460KM

€ 500
1ste toelating: 20202020
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 460460

Rieju Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Rieju Schade scooters. Een Rieju Schade scooter stelt u in staat om een Rieju te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Rieju Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Rieju Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Rieju Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Rieju schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Rieju schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Rieju. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Rieju demontage auto’s en gebruikte Rieju onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Rieju demontage auto’s en gebruikte Rieju onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Rieju Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Rieju schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden