Schade scooters Super Soco

Schade scooter Super Soco  CPX 45KM 2021/6

Super Soco

CPX 45KM

€ 895
1ste toelating: 20212021
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 11

Super Soco Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Super Soco Schade scooters. Een Super Soco Schade scooter stelt u in staat om een Super Soco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Super Soco Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Super Soco Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Super Soco Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Super Soco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Super Soco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Super Soco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Super Soco demontage auto’s en gebruikte Super Soco onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Super Soco demontage auto’s en gebruikte Super Soco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Super Soco Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Super Soco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden