Schade vrachtwagens GINAF

Schade vrachtwagen GINAF  3128 N Geesink GPM 3 16m3 + Kran HIAB 211BW-3 HiPro 2012/6

GINAF

3128 N Geesink GPM 3 16m3 + Kran HIAB 211BW-3 HiPro

€ 21.950
1ste toelating: 20122012
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 187.221187.221
Schade vrachtwagen GINAF  A 2121-N 2001/9

GINAF

A 2121-N

€ 3.750
1ste toelating: 20012001
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 94.64594.645

GINAF Schade vrachtwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende GINAF Schade vrachtwagens. Een GINAF Schade vrachtwagen stelt u in staat om een GINAF te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad GINAF Schade vrachtwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

GINAF Schade vrachtwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale GINAF Schade vrachtwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade vrachtwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een GINAF schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende GINAF schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende GINAF. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

GINAF demontage auto’s en gebruikte GINAF onderdelen

Een Schade vrachtwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan GINAF demontage auto’s en gebruikte GINAF onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw GINAF Schade vrachtwagen.

Contact

Heeft u vragen over een GINAF schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden