Schade vrachtwagens Iveco

Schade vrachtwagen Iveco Stralis 440 6X2 ACC Navi Camera 354.132 km! 2017/5

Iveco Stralis

440 6X2 ACC Navi Camera 354.132 km!

€ 18.950
1ste toelating: 20172017
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 354.132354.132

Iveco Schade vrachtwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Iveco Schade vrachtwagens. Een Iveco Schade vrachtwagen stelt u in staat om een Iveco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Iveco Schade vrachtwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Iveco Schade vrachtwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Iveco Schade vrachtwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade vrachtwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Iveco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Iveco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Iveco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen

Een Schade vrachtwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Iveco Schade vrachtwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Iveco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden