Schade vrachtwagens Kenworth

Schade vrachtwagen Kenworth  Sherman tank 1944 not for sale 1944/3

Kenworth

Sherman tank 1944 not for sale

1ste toelating: 19441944
Schade vrachtwagen Kenworth  INTERNATIONAL PICKUP KB3 1949/1

Kenworth

INTERNATIONAL PICKUP KB3

€ 13.950
1ste toelating: 19491949

Kenworth Schade vrachtwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kenworth Schade vrachtwagens. Een Kenworth Schade vrachtwagen stelt u in staat om een Kenworth te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kenworth Schade vrachtwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kenworth Schade vrachtwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kenworth Schade vrachtwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade vrachtwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kenworth schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kenworth schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kenworth. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kenworth demontage auto’s en gebruikte Kenworth onderdelen

Een Schade vrachtwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kenworth demontage auto’s en gebruikte Kenworth onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kenworth Schade vrachtwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Kenworth schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden