Schade vrachtwagens Magirus Deutz

Schade vrachtwagen Magirus Deutz  Mitsubishi CANTER 7 C 15 MEILLER KIPPER 2016/1
exportprijs
€ 21.600

Magirus Deutz

Mitsubishi CANTER 7 C 15 MEILLER KIPPER

1ste toelating: 20162016
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 52.00052.000

Magirus Deutz Schade vrachtwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Magirus Deutz Schade vrachtwagens. Een Magirus Deutz Schade vrachtwagen stelt u in staat om een Magirus Deutz te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Magirus Deutz Schade vrachtwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Magirus Deutz Schade vrachtwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Magirus Deutz Schade vrachtwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade vrachtwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Magirus Deutz schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Magirus Deutz schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Magirus Deutz. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Magirus Deutz demontage auto’s en gebruikte Magirus Deutz onderdelen

Een Schade vrachtwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Magirus Deutz demontage auto’s en gebruikte Magirus Deutz onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Magirus Deutz Schade vrachtwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Magirus Deutz schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden