Schadeauto's Alpina

Schadeauto Alpina D3  2017/9
exportprijs
€ 30.500

Alpina D3

1ste toelating: 20172017
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 63.76863.768
Schadeauto Alpina B3  2021/10
exportprijs
€ 37.900

Alpina B3

1ste toelating: 20212021
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 231231

Alpina Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Alpina Schadeauto's. Een Alpina Schadeauto stelt u in staat om een Alpina te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Alpina Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Alpina Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Alpina Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Alpina schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Alpina schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Alpina. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Alpina demontage auto’s en gebruikte Alpina onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Alpina demontage auto’s en gebruikte Alpina onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Alpina Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Alpina schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden