Schadeauto's Austin

Schadeauto Austin Hackney FX4 LONDEN TAXI DIESEL, BELASTING EN APK VRIJ !!! 1970/6

Austin Hackney

FX4 LONDEN TAXI DIESEL, BELASTING EN APK VRIJ !!!

€ 2.850
1ste toelating: 19701970
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 44.21444.214
Schadeauto Austin Allegro 1100, 3 DEURS, ACTIEF NL KENTEKEN, SCHUURVONDTS 1975/8

Austin Allegro

1100, 3 DEURS, ACTIEF NL KENTEKEN, SCHUURVONDTS

€ 1.950
1ste toelating: 19751975
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 32.58932.589
Schadeauto Austin  HEALEY SPRITE MK III CABRIOLET 1967/2

Austin

HEALEY SPRITE MK III CABRIOLET

€ 7.450
1ste toelating: 19671967
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 6.2886.288
Schadeauto Austin  A40 1950/1

Austin

A40

€ 2.350
1ste toelating: 19501950
brandstof: benzinebenzine

Austin Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Austin Schadeauto's. Een Austin Schadeauto stelt u in staat om een Austin te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Austin Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Austin Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Austin Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Austin schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Austin schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Austin. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Austin demontage auto’s en gebruikte Austin onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Austin demontage auto’s en gebruikte Austin onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Austin Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Austin schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden