Schadeauto's Bentley

Schadeauto Bentley Mulsanne 6.7 Speed W.O. Edition Limited 1 of 100 2019/8

Bentley Mulsanne

6.7 Speed W.O. Edition Limited 1 of 100

€ 44.500
1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 62.00062.000
Schadeauto Bentley Eight 6.8 I V8 SALOON 1986/8

Bentley Eight

6.8 I V8 SALOON

€ 6.250
1ste toelating: 19861986
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 153.375153.375

Bentley Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Bentley Schadeauto's. Een Bentley Schadeauto stelt u in staat om een Bentley te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Bentley Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Bentley Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Bentley Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Bentley schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Bentley schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Bentley. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Bentley demontage auto’s en gebruikte Bentley onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Bentley demontage auto’s en gebruikte Bentley onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Bentley Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Bentley schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden