Schadeauto's Buick

Schadeauto Buick Century CUSTOM V8 STATIONWAGON 1976/6

Buick Century

CUSTOM V8 STATIONWAGON

€ 4.750
1ste toelating: 19761976
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 56.66056.660
Schadeauto Buick  INTERNATIONAL KB2 TOW-SHOWTRUCK V8 1949/1

Buick

INTERNATIONAL KB2 TOW-SHOWTRUCK V8

€ 15.750
1ste toelating: 19491949
brandstof: benzinebenzine

Buick Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Buick Schadeauto's. Een Buick Schadeauto stelt u in staat om een Buick te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Buick Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Buick Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Buick Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Buick schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Buick schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Buick. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Buick demontage auto’s en gebruikte Buick onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Buick demontage auto’s en gebruikte Buick onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Buick Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Buick schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden