Schadeauto's D.K.W.

Schadeauto D.K.W.  F11 JUNIOR 1960/3

D.K.W.

F11 JUNIOR

€ 999
1ste toelating: 19601960
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 67.61367.613

D.K.W. Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende D.K.W. Schadeauto's. Een D.K.W. Schadeauto stelt u in staat om een D.K.W. te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad D.K.W. Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

D.K.W. Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale D.K.W. Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een D.K.W. schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende D.K.W. schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende D.K.W.. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

D.K.W. demontage auto’s en gebruikte D.K.W. onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan D.K.W. demontage auto’s en gebruikte D.K.W. onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw D.K.W. Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een D.K.W. schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden