Schadeauto's Datsun

Schadeauto Datsun 100 A 2 DRS L COUPE 1975/5

Datsun 100

A 2 DRS L COUPE

€ 2.500
1ste toelating: 19751975
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 21.92121.921

Datsun Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Datsun Schadeauto's. Een Datsun Schadeauto stelt u in staat om een Datsun te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Datsun Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Datsun Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Datsun Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Datsun schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Datsun schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Datsun. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Datsun demontage auto’s en gebruikte Datsun onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Datsun demontage auto’s en gebruikte Datsun onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Datsun Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Datsun schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden