Schadeauto's GMC

Schadeauto GMC Acadia 3.6 205kW Automaat Lederen Bekleding 2008/1
exportprijs
€ 2.500

GMC Acadia

3.6 205kW Automaat Lederen Bekleding

€ 3.950
1ste toelating: 20082008
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 210.309210.309
Schadeauto GMC Sierra 1500 Elevation 3.0L 4X4 Diesel Klima Navi 224KW Euro 6 2023/1

GMC Sierra

1500 Elevation 3.0L 4X4 Diesel Klima Navi 224KW Euro 6

€ 74.950
1ste toelating: 20232023
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 20.56020.560

GMC Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende GMC Schadeauto's. Een GMC Schadeauto stelt u in staat om een GMC te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad GMC Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

GMC Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale GMC Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een GMC schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende GMC schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende GMC. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

GMC demontage auto’s en gebruikte GMC onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan GMC demontage auto’s en gebruikte GMC onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw GMC Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een GMC schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden