Schadeauto's Goggomobil

Schadeauto Goggomobil  BMW T250-01 GOGGOMOBIEL 1969/1

Goggomobil

BMW T250-01 GOGGOMOBIEL

€ 3.250
1ste toelating: 19691969
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 50.27350.273

Goggomobil Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Goggomobil Schadeauto's. Een Goggomobil Schadeauto stelt u in staat om een Goggomobil te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Goggomobil Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Goggomobil Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Goggomobil Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Goggomobil schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Goggomobil schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Goggomobil. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Goggomobil demontage auto’s en gebruikte Goggomobil onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Goggomobil demontage auto’s en gebruikte Goggomobil onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Goggomobil Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Goggomobil schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden