Schadeauto's Isuzu

Schadeauto Isuzu Trooper  1984/6

Isuzu Trooper

€ 1.050
1ste toelating: 19841984
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 115.193115.193

Isuzu Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Isuzu Schadeauto's. Een Isuzu Schadeauto stelt u in staat om een Isuzu te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Isuzu Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Isuzu Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Isuzu Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Isuzu schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Isuzu schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Isuzu. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Isuzu demontage auto’s en gebruikte Isuzu onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Isuzu demontage auto’s en gebruikte Isuzu onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Isuzu Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Isuzu schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden