Schadeauto's Iveco

Schadeauto Iveco Daily Iveco Daily 35 C 10 345 DC NAP!!! 2006/1
nieuw

Iveco Daily

Iveco Daily 35 C 10 345 DC NAP!!!

€ 3.999
1ste toelating: 20062006
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 171.610171.610
Schadeauto Iveco Daily Maandag 2e pinksterdag (6-6-2022) zijn wij geopend 2022/6

Iveco Daily

Maandag 2e pinksterdag (6-6-2022) zijn wij geopend

1ste toelating: 20222022
brandstof: dieseldiesel

Iveco Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Iveco Schadeauto's. Een Iveco Schadeauto stelt u in staat om een Iveco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Iveco Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Iveco Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Iveco Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Iveco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Iveco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Iveco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Iveco Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Iveco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden