Schadeauto's Jalta

Schadeauto Jalta A3A V4 benzine 1966/1

Jalta A3A

V4 benzine

€ 1.150
1ste toelating: 19661966
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 25.21825.218

Jalta Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Jalta Schadeauto's. Een Jalta Schadeauto stelt u in staat om een Jalta te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Jalta Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Jalta Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Jalta Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Jalta schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Jalta schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Jalta. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Jalta demontage auto’s en gebruikte Jalta onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Jalta demontage auto’s en gebruikte Jalta onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Jalta Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Jalta schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden