Schadeauto's Lancia

Schadeauto Lancia Ypsilon 1.2 SILVER 2016/6
exportprijs
€ 6.200

Lancia Ypsilon

1.2 SILVER

€ 6.200
1ste toelating: 20162016
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 49.78049.780
Schadeauto Lancia Ypsilon  1999/1

Lancia Ypsilon

€ 650
1ste toelating: 19991999
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 175.942175.942
Schadeauto Lancia Beta 2000 HPE INJECTION 1983/9

Lancia Beta

2000 HPE INJECTION

€ 2.500
1ste toelating: 19831983
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 14.72014.720

Lancia Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Lancia Schadeauto's. Een Lancia Schadeauto stelt u in staat om een Lancia te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Lancia Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Lancia Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Lancia Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Lancia schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Lancia schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Lancia. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Lancia demontage auto’s en gebruikte Lancia onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Lancia demontage auto’s en gebruikte Lancia onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Lancia Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Lancia schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden