Schadeauto's NSU

Schadeauto NSU Ro 80  1972/6

NSU Ro 80

1ste toelating: 19721972
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 38.64838.648
Schadeauto NSU Ro 80 SEDAN VOOR LOOP EN OF SLOOP ZIE OMSCHRIJVING 1975/1

NSU Ro 80

SEDAN VOOR LOOP EN OF SLOOP ZIE OMSCHRIJVING

€ 2.950
1ste toelating: 19751975
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 77.59677.596

NSU Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende NSU Schadeauto's. Een NSU Schadeauto stelt u in staat om een NSU te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad NSU Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

NSU Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale NSU Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een NSU schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende NSU schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende NSU. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

NSU demontage auto’s en gebruikte NSU onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan NSU demontage auto’s en gebruikte NSU onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw NSU Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een NSU schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden