Schadeauto's Oldsmobile

Schadeauto Oldsmobile Cutlass Vista Cruiser - Wagon V8 - Two Tone 1972/1

Oldsmobile Cutlass

Vista Cruiser - Wagon V8 - Two Tone

€ 6.900
1ste toelating: 19721972
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 78.46078.460

Oldsmobile Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Oldsmobile Schadeauto's. Een Oldsmobile Schadeauto stelt u in staat om een Oldsmobile te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Oldsmobile Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Oldsmobile Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Oldsmobile Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Oldsmobile schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Oldsmobile schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Oldsmobile. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Oldsmobile demontage auto’s en gebruikte Oldsmobile onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Oldsmobile demontage auto’s en gebruikte Oldsmobile onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Oldsmobile Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Oldsmobile schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden