Schadeauto's Panhard

Schadeauto Panhard PL 17 SEDAN 1962/1

Panhard PL 17

SEDAN

€ 4.000
1ste toelating: 19621962
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 71.50371.503

Panhard Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Panhard Schadeauto's. Een Panhard Schadeauto stelt u in staat om een Panhard te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Panhard Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Panhard Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Panhard Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Panhard schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Panhard schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Panhard. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Panhard demontage auto’s en gebruikte Panhard onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Panhard demontage auto’s en gebruikte Panhard onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Panhard Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Panhard schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden