Schadeauto's Rolls Royce

Schadeauto Rolls Royce Ghost 6.6 V12 Series II Black Badge 2017/10
exportprijs
€ 104.500

Rolls Royce Ghost

6.6 V12 Series II Black Badge

€ 129.000
1ste toelating: 20172017
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 48.50848.508
Schadeauto Rolls Royce Silver Shadow 6.8 Saloon type ll 1978/6
exportprijs
€ 6.150

Rolls Royce Silver Shadow

6.8 Saloon type ll

€ 6.150
1ste toelating: 19781978
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 76.00076.000

Rolls Royce Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Rolls Royce Schadeauto's. Een Rolls Royce Schadeauto stelt u in staat om een Rolls Royce te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Rolls Royce Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Rolls Royce Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Rolls Royce Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Rolls Royce schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Rolls Royce schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Rolls Royce. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Rolls Royce demontage auto’s en gebruikte Rolls Royce onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Rolls Royce demontage auto’s en gebruikte Rolls Royce onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Rolls Royce Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Rolls Royce schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden