Schadeauto's Rover

Schadeauto Rover 90 P4 Saloon 2.6 6 cilinder benzine + lpg 1959/1

Rover 90

P4 Saloon 2.6 6 cilinder benzine + lpg

€ 3.500
1ste toelating: 19591959
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 88.79888.798
Schadeauto Rover Streetwise  2004/2

Rover Streetwise

1ste toelating: 20042004
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 121.000121.000

Rover Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Rover Schadeauto's. Een Rover Schadeauto stelt u in staat om een Rover te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Rover Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Rover Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Rover Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Rover schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Rover schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Rover. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Rover demontage auto’s en gebruikte Rover onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Rover demontage auto’s en gebruikte Rover onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Rover Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Rover schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden