Schadeauto's Secma

Schadeauto Secma QSDUG3 FUNTECH 340 CC BUGGY / QUAD MET AUTO KENTEKEN !! UNIEK IN NL 2000/5

Secma QSDUG3

FUNTECH 340 CC BUGGY / QUAD MET AUTO KENTEKEN !! UNIEK IN NL

€ 4.250
1ste toelating: 20002000
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 2.7802.780

Secma Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Secma Schadeauto's. Een Secma Schadeauto stelt u in staat om een Secma te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Secma Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Secma Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Secma Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Secma schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Secma schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Secma. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Secma demontage auto’s en gebruikte Secma onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Secma demontage auto’s en gebruikte Secma onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Secma Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Secma schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden