Schadeauto's Simca

Schadeauto Simca  aronde 1957/1

Simca

aronde

€ 2.150
1ste toelating: 19571957
brandstof: benzinebenzine
Schadeauto Simca  P 60 ETOILE 1962/4

Simca

P 60 ETOILE

1ste toelating: 19621962
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 55.00055.000

Simca Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Simca Schadeauto's. Een Simca Schadeauto stelt u in staat om een Simca te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Simca Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Simca Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Simca Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Simca schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Simca schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Simca. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Simca demontage auto’s en gebruikte Simca onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Simca demontage auto’s en gebruikte Simca onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Simca Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Simca schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden