Schadeauto's Standard

Schadeauto Standard Light Twelve oldtimer met NL kenteken unieke auto 1936/2

Standard Light Twelve

oldtimer met NL kenteken unieke auto

€ 8.250
1ste toelating: 19361936
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 30.76430.764

Standard Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Standard Schadeauto's. Een Standard Schadeauto stelt u in staat om een Standard te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Standard Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Standard Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Standard Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Standard schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Standard schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Standard. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Standard demontage auto’s en gebruikte Standard onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Standard demontage auto’s en gebruikte Standard onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Standard Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Standard schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden