Schadeauto's Vauxhall

Schadeauto Vauxhall  VICTOR  101  DELUXE 1966/5

Vauxhall

VICTOR 101 DELUXE

1ste toelating: 19661966
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 15.00015.000

Vauxhall Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Vauxhall Schadeauto's. Een Vauxhall Schadeauto stelt u in staat om een Vauxhall te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Vauxhall Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Vauxhall Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Vauxhall Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Vauxhall schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Vauxhall schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Vauxhall. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Vauxhall demontage auto’s en gebruikte Vauxhall onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Vauxhall demontage auto’s en gebruikte Vauxhall onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Vauxhall Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Vauxhall schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden