schade
schade overig Alle  apollo motorcross monster edition - crossmotor - splinternieuw - btw - splinternieuw - 125cc 2021/1
nieuw

Alle

apollo motorcross monster edition - crossmotor - splinternieuw - btw - splinternieuw - 125cc

€ 1.449
2021
benzine
schade overig Overige  menwagen - enkelspan dresseerkar  - droog opgeslagen 1959/1
nieuwexportprijs
€ 449

Overige

menwagen - enkelspan dresseerkar - droog opgeslagen

€ 449
1959
benzine
schade overig Overige  Porsche Diesel 133 1957/1

Overige

Porsche Diesel 133

1957
diesel
schade overig Overige  brood wagen voor paard - antiek - weinig te vinden - zeldzaam 1965/1
exportprijs
€ 999

Overige

brood wagen voor paard - antiek - weinig te vinden - zeldzaam

€ 999
1965
benzine
schade overig Overige  Julius Müller Pumpenträger 1960/1

Overige

Julius Müller Pumpenträger

€ 900
1960
10.000

Schadeautos.nl

Een schadeauto biedt uitkomst wanneer u een auto zoekt voor een goede prijs. Op schadeautos.nl vindt u een gigantisch aanbod aan verschillende schadeauto’s. Maar dat is niet het enige: wij zijn namelijk dé onestopshop voor schadeauto’s en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan sloopauto’s en gebruikte auto onderdelen waarmee u een schadeauto weer kunt herstellen.

Schadeautos.nl werkt samen met ruim 250 gerenommeerde autobedrijven, waardoor we een gigantisch aanbod kunnen realiseren op één platform. Zo vindt u bij ons altijd:

  • Ruim 20.000 schadeauto’s
  • Meer dan 15.000 sloopauto’s
  • 2.000.000 auto onderdelen
  • Meer dan 1.000 verschillende occasions

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer