Tweedehands overige onderdelen

Voor al uw tweedehands overige onderdelen kunt u terecht bij Schadeautos.nl. Hier vindt u gebruikte overige onderdelen die worden aangeboden door autodemontagebedrijven uit binnen- en buitenland. Op deze manier heeft u gelijk een Europees overzicht van de aangeboden gebruikte overige onderdelen.

  • Meer dan 4,7 miljoen onderdelen
  • 140+ aangesloten bedrijven
  • Onderdelen voor alle automerken
  • Eenvoudig zoeken op kenteken of onderdeelnummer (OEM-nummer)
  • Op voorraad en direct leverbaar
  • Aantrekkelijke prijzen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer