Schadeauto's Smart

Schadeauto Smart Forfour 1.3 2004/10

Smart Forfour

1.3

€ 800
1ste toelating: 20042004
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 234.663234.663
Schadeauto Smart Forfour 1.1 Pulse Airco 2006/10

Smart Forfour

1.1 Pulse Airco

€ 950
1ste toelating: 20062006
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 241.075241.075
Schadeauto Smart Forfour 1.0 2015/12

Smart Forfour

1.0

1ste toelating: 20152015
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 57.38957.389

Smart Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Smart Schadeauto's. Een Smart Schadeauto stelt u in staat om een Smart te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Smart Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Smart Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Smart Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Smart schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Smart schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Smart. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Smart demontage auto’s en gebruikte Smart onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Smart demontage auto’s en gebruikte Smart onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Smart Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Smart schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden