Tweedehands auto's Smart

Tweedehands auto Smart Fortwo 1.0L 2-Persoons Klima Leder 45KW Euro 5 2011/12

Smart Fortwo

1.0L 2-Persoons Klima Leder 45KW Euro 5

€ 4.950
1ste toelating: 20112011
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 92.83092.830
Tweedehands auto Smart Fortwo coupé 1.0 mhd Pure N.A.P PRACHTIG!!! 2013/10

Smart Fortwo

coupé 1.0 mhd Pure N.A.P PRACHTIG!!!

€ 4.950
1ste toelating: 20132013
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 95.34495.344
Tweedehands auto Smart Fortwo Pure Cabrio 40KW Automaat Euro4 2000/10

Smart Fortwo

Pure Cabrio 40KW Automaat Euro4

€ 3.950
1ste toelating: 20002000
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 72.97772.977

Smart Tweedehands auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Smart Tweedehands auto's. Een Smart Tweedehands auto stelt u in staat om een Smart te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Smart Tweedehands auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Smart Tweedehands auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Smart Tweedehands auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Tweedehands auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Smart schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Smart schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Smart. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Smart demontage auto’s en gebruikte Smart onderdelen

Een Tweedehands auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Smart demontage auto’s en gebruikte Smart onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Smart Tweedehands auto.

Contact

Heeft u vragen over een Smart occasion? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden