Taxi onderdelen

Een volledig overzicht van tweedehands taxi onderdelen vindt u op het platform van Schadeautos.nl. De aangesloten autobedrijven bieden ruim hier 3 miljoen onderdelen aan. Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om eenvoudig door ons aanbod te navigeren. De onderdelen worden grondig gecontroleerd op defecten, voordat onze partners ze aan u verkopen. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit en veilige ritten. Haal het item af bij een geselecteerd bedrijf in de buurt of laat het verzenden.

  • Ruim 250 gecertificeerde autobedrijven
  • Een volledig Europees aanbod aan taxi onderdelen
  • Navigeren met de uitgebreide zoekfunctie
  • Altijd een partner in de buurt
  • Meteen leverbaar bij het geselecteerde sloperij

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer