Sloop taxi

Een sloop taxi mag de weg niet meer op, omdat hij te veel schade heeft opgelopen en vaak total loss is verklaard. Dit houdt echter niet in dat de originele onderdelen die nog wel in goede staat zijn, niet hergebruikt kunnen worden. Via Schadeautos.nl bieden ruim 250 aanbieders hun demontagevoertuigen aan om onderdelen uit te halen.

Vind eenvoudig het juiste taxibusje met behulp van de zoekfunctie en neem direct contact op met de dealer. Bij Schadeautos.nl dienen we nooit als tussenpersoon. We proberen de lijntjes namelijk altijd zo kort mogelijk te houden. Profiteer van de kennis en kunde van onze partners en maak een eerlijke deal.

  • Sloop taxi’s bij een aangesloten demontagebedrijf in de buurt
  • Lid van brancheorganisaties, waaronder STIBA, ARN en VSV
  • Veilige, transparante en vertrouwde partners
  • Korte lijntjes & geen tussenpersonen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer