Tweedehands vrachtwagen

Bent u op zoek naar een vrachtwagen voor een eerlijke prijs die een specifieke taak moet uitvoeren? Op het platform van Schadeautos.nl vind u gegarandeerd uw droomoccasion en nog veel meer. Onze ruim 250 aangesloten autodealers hebben de nodige kennis en kunde van auto-onderdelen tot aan tweedehands vrachtwagens. Bij Schadeautos.nl profiteert u daar optimaal van. Onder ieder voertuig vindt u uitgebreide informatie en een duidelijk overzicht van de technische specificaties. Zo weet u precies wat u koopt. En als u inhoudelijke vragen heeft over de tweedehands vrachtwagen, dan kunt u direct contact opnemen met het autobedrijf waar de occasion vandaan komt. Zo houden we de lijntjes zo kort mogelijk.

  • Meer dan 250 aangesloten bedrijven: gecertificeerd en betrouwbaar
  • Tweedehands vrachtwagens voor diverse sectoren te koop
  • Korte lijntjes: direct contact met de autodealer
  • Een uitgebreide filterfunctie voor een snelle zoektocht
  • Competitieve handelsprijzen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer