Tweedehands auto's Dacia

Tweedehands auto Dacia Logan MCV 0.9 TCe Prestige Airco PDC Navi Cruise 2014/7

Dacia Logan

MCV 0.9 TCe Prestige Airco PDC Navi Cruise

€ 5.950
1ste toelating: 20142014
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 105.840105.840

Dacia Tweedehands auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Dacia Tweedehands auto's. Een Dacia Tweedehands auto stelt u in staat om een Dacia te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Dacia Tweedehands auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Dacia Tweedehands auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Dacia Tweedehands auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Tweedehands auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Dacia schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Dacia schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Dacia. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Dacia demontage auto’s en gebruikte Dacia onderdelen

Een Tweedehands auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Dacia demontage auto’s en gebruikte Dacia onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Dacia Tweedehands auto.

Contact

Heeft u vragen over een Dacia occasion? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden