Tweedehands machine Overige Atlet Reachtruck met Meyer 180 graden draaikop 1997/1

Overige

Atlet Reachtruck met Meyer 180 graden draaikop

€ 2.250
1ste toelating: 19971997
Tweedehands machine Liebherr R 900 B 2001/5
exportprijs
€ 28.800

Liebherr R 900 B

1ste toelating: 20012001
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 4.6034.603
Tweedehands machine Overige Ravo 2005 Veegwagen 1998/1

Overige

Ravo 2005 Veegwagen

€ 7.750
1ste toelating: 19981998
brandstof: dieseldiesel
Tweedehands machine Iseki 1300 4 x 4 met grondbak en schuiver

Iseki

1300 4 x 4 met grondbak en schuiver

€ 6.500
1ste toelating:
brandstof: dieseldiesel
Tweedehands machine Linde N20 Horizontale Orderpicker

Linde

N20 Horizontale Orderpicker

€ 1.250
1ste toelating:
brandstof: elektrischelektrisch

Tweedehands machine

Bent u werkzaam in de bouw of landbouw en op zoek naar een goedwerkende tweedehands machine? Via Schadeautos.nl bieden ruim 250 gecertificeerde aanbieders hun beste occasions aan. Ze werken zo transparant mogelijk en passen eerlijke handelsprijzen toe. U vindt daarom onder ieder voertuig uitgebreide informatie over de technische aspecten en de eventuele bijzonderheden. Op deze manier koopt u veilig en zorgeloos online uw occasion machine. Gebruik de gedetailleerde filterfunctie om eenvoudig de tweedehands machine te vinden die u nodig heeft voor uw (land)bouwtaak. Bij Schadeautos.nl dienen we niet als tussenpersoon. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met een van onze partners.

 • Meer dan 250 aanbieders voor een volledig aanbod tweedehands machines
 • Gecertificeerde binnen- en buitenlandse dealers
 • Concurrerende handelsprijzen
 • Transparant, betrouwbaar en veilig
 • Korte lijntjes: geen tussenpersonen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer